Haberler

Kördüğüm 18. yeni bölüm yeni fragman

Güncelleme:

Kördüğüm 18. yeni bölüm yeni fragman. Kördüğüm bugün yepyeni bir bölüm ile ekrana gelecek. Hatırlarsanız Kördüğüm 18. yeni bölüm fragmanında Mehmet Aslantuğ sürprizi yaşanmıştı. Dizide yeni bir heyecanın başlayacağı belli oldu. İşte Kördüğüm yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

ördüğüm'de heyecan ikiye katlanıyor. Çünkü Mehmet Aslantuğ sürprizi herkesi şoke etmişti. Kördüğüm dizisi hakkında biraz bilgi verecek olursak; İbrahim Çelikkol 'Ali Nejat' isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırıyor. Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru 'Naz', Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest 'Umut' karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Ali Nejat ve Umut'un, doktor Naz'ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor. Perşembe akşamları saat 20:00 da Fox TV ekranlarında.

KÖRDÜĞÜM 18. YENİ BÖLÜM YENİ FRAGMAN

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ani dönüşü herkes üzerinde şok etkisi yaratan Enver Bey, Tarık Bey'in tüm itirazlarına rağmen Feyza ile görüşmeyi başarır. Feyza, bir anda kendisini yıllar önce Enver Bey ile birlikte yaşadıkları ve anılarıyla dolu evde bulur. Bu sırada Murat, Karasu Ailesi'nin içine iyice girmiş, özellikle Tarık Bey ve Feyza'nın güvenini kazanmıştır. Ancak Kaan, Murat'ın tedirgin edici bambaşka bir yüzüne şahit olur. Kendisini tehlikede hisseden Kaan'ın yardımına Naz koşar. Umut, Murat ile yaptığı işbirliği sonucu otomobil çizimlerini Ali Nejat'tan geri almayı başarır. Neslihan ile Umut arasında yaşananlar ikiliyi birbirlerine iyice yakınlaştırır. Neslihan, Umut'u Murat'a karşı uyarmak ister ancak Umut durumun ciddiyetinin farkında değildir. Ali Nejat ile Enver Bey'in karşılaşması ise, geçmişte yaşanan acıları herkes için bir kez daha canlandırır. Kördüğüm yeni bölümüyle her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

İbrahim Çelikkol Mehmet Aslantuğ Alican Yücesoy Belçim Bilgin Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title