Haberler

Köprüye Çarpan Tır, Dereye Uçmaktan Kurtuldu

Köprüye çarpan Tır, dereye uçmaktan kurtuldu ANKARA'nın Kazan ilçesinde çelik profil yüklü Tır, köprünün korkuluklarına çarparak durabildi.

Köprüye çarpan Tır, dereye uçmaktan kurtuldu

ANKARA'nın Kazan ilçesinde çelik profil yüklü Tır, köprünün korkuluklarına çarparak durabildi. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, korkuluklar TIR'ı köprüden dereye uçmaktan kurtardı.

Sakarya'nın Hendek ilçesinden yüklediği çelik profili Kazan'ın Saray Mahallesi'ndeki bir galvaniz fabrikasına götürmekte olan Cevdet Canpunar'ın kullandığı 06 BM 5091 plakalı Tır, yol kenarındaki demir çıkıntılara çarpması sonucu lastiği patladı. Ovaçayı Köprülü kavşakta meydana gelen kazada, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan Tır, köprünün korkuluklarına çarptı. Tır'ın ön sağ tekerleği jantından ayrılarak köprünün korkuluklarında asılı kaldı. Köprünün korkuluklarına sürterek yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra durabilen Tır, yaklaşık 10 metrelik dereye düşmekten son anda kurtuldu. Sürüklenme sırasında iki aydınlatma direğini de yerinden söken Tır'ın sürücüsü Canpunar kazayı yara almadan atlattı.

Aydınlatma direğinden kopan kabloyu gören sürücü Cevdet Çanpunar kazaya sebebiyet vermememsi için elektrik bağlantısı kesilmemiş kabloyu elinde tutarak korkulukların kenarında TEDAŞ'dan yetkililerin gelmesini bekledi. Çaresizce bekleyen sürücünün yardımına ise olay yerine gelen polisler yetişip, kopan elektrik kablosu korkuluklara bağladı. Daha sonra olay yerine gelen TEDAŞ yetkilileri, kobluyu yerinden sökerek tehlikenin önüne geçti. Kazanın ardından Tır'ı bırakıp bir başkasına zarar vermesin diye elinde kablo ile çaresiz bekleyen sürücünün bu davranışı dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sakarya Kazan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title