Haberler

Köprüden Kızılırmak Nehri'ne Atlamak İsteyen Genç Son Anda İkna Edildi

Bahşılı İlçesinde Kızılırmak Nehri üzerindeki Vali Behiç Çelik Köprüsünün ayaklarında saat 21.00 sıralarında bir kişinin olduğunu görenler polisi aradı.

Bahşılı İlçesinde Kızılırmak Nehri üzerindeki Vali Behiç Çelik Köprüsünün ayaklarında saat 21.00 sıralarında bir kişinin olduğunu görenler polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine giden polis, kendisini akıntılı suya atmaya hazırlanan 16 yaşındaki D.Ö'yü buldu. Olay yerine giden ekipler kendisini suya atmak isteyen genci güçlükle ikna etti. D.Ö'nün, "sevdiğim kızı vermiyorlar. Onun için de bende kendimi Kızılırmak nehrinin derin sularına bırakmak istedim" dedi. İntihar girişimi üzerine olay yerinde 112 Acil Servisi, Sivil Savunma ve Kırıkkale Belediyesi itfaiye ekipleri güvenlik önlemi aldı. D.Ö., önce Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine daha sonra ise Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şubesine götürüldü.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Erhan GÖĞEM/ KIRIKKALE, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title