Haberler

Köprüdeki Sorun Giderilmezse Eylemler Sürecek'

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkan Vekili Mehmet Ali Alkan, "Köprü geçiş saatlerine getirilen yasaklar nedeniyle mağdur olup kontak kapatma eylemi yapan yaş sebze ve meyve taşıyan esnafımıza acil çözüm getirilmelidir.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkan Vekili Mehmet Ali Alkan, "Köprü geçiş saatlerine getirilen yasaklar nedeniyle mağdur olup kontak kapatma eylemi yapan yaş sebze ve meyve taşıyan esnafımıza acil çözüm getirilmelidir. Yoksa sorumlu esnafımız değil bürokratik yapı olacaktır ve herkes bundan zarar görecektir" dedi. Alkan, "Köprü geçişlerinde yaşanan bu sorun çözülmezse eylemler sürecektir" diye konuştu.

TŞOF Başkan Vekili, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkan Vekili ve Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, odalarının birer üyesi olan Antalya ve ilçelerindeki taşıyıcı kooperatiflerdeki nakliyeci esnafının 'kontak kapatma ve çalışmama eylemi' karşısında yetkilileri çözüme davet etti.

Acil çözüm bulunmadığı takdirde eylemlerin süreceğini, yaşanan sorunun sadece esnafı değil, herkesi etkileyeceğini belirten Alkan, şunları söyledi:

"İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin birçok iline ve yurtdışına yaş sebze ve meyve taşıyan Antalyalı nakliyeci ve kamyoncu üyelerimizin ağır tonajlı araçlarının, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden sabah 07.00- 10.00 ile akşam 16.00- 20.00 saatleri arasında geçişi alınan bir kararla yasaklanmıştır. Üyemiz olan Antalya ve ilçelerindeki taşıyıcı kooperatifler, bu taleplerine karşılık bulamadıkları için eylem kararı aldılar ve çalışmayı bıraktılar. Tüm girişimlerimize rağmen sorun çözülmemiştir. Esnafımız adına kararın ivedi şekilde esnetilmesini ve soruna çözüm bulunmasını talep ediyoruz."

'SORUMLU BÜROKRATİK YAPI OLUR'

"Köprü geçişlerinde yaşanan bu sorun çözülmezse eylemler sürecektir" diyen Alkan, şöyle devam etti:

"Yaşanan sorun sadece esnafımızı değil, ülkemizde yaşayan her vatandaşı ve ülkemizin ekonomik tablosunu yakından ilgilendirmektedir. Esnafımızın yaptığı eylem nedeniyle yaş sebze ve meyve fiyatlarında değişiklik olması durumunda bunun sorumlusu, nakliyeci ve kamyoncu esnafımız değil, aksine esnafımızın sorunlarını çözmeyen bürokratik yapı olacaktır." - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Alkan Antalya Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title