Haberler

Köprübaşı'nda Çilek Üreticisinin Yüzü Gülüyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçedeki çilek üreticilerine hizmet vermesi amacıyla hayata geçirilen hal depolarını ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçedeki çilek üreticilerine hizmet vermesi amacıyla hayata geçirilen hal depolarını ziyaret etti. Çilek üreticileri ilçeye hal depolarının kazandırılması nedeniyle mutlu olduklarını ifade ederek Başkan Ergün'e teşekkür ettiler.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ilçe ziyaretlerini çilek cenneti Köprübaşı ile sürdürdü. Başkan Ergün'e Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Funda Solak, Kent Estetiği Daire Başkanı Serpil Çakır, Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz ile birlikte Köprübaşı İlçe Koordinatörü Alim Ertem ve MHP Manisa Milletvekili Adayı Hasan Eryılmaz da eşlik etti.

Başkan Ergün hal depolarında çilek üreticileri ve çilek alımı yapan vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti. Çilek üreticileri Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan hal depoları nedeniyle teşekkürlerini ifade ettiler.

Çilek üreticileri ve alıcıları hal depoları sayesinde rahat bir sezona girdiklerini ifade ederek, çileklerin rahat bir ortamda pazarlandığını belirttiler. İlçede çilek üretiminin önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "İlçedeki çilek üreticilerimizin sorunlarını çözebilmek adına böyle bir hizmeti Köprübaşı ilçemize kazandırdık. 2 bin metrekare açık alanı bulunan hal depoları sayesinde Köprübaşı ilçesindeki çilek üreticilerimiz ve alıcılarımız rahat bir sezon geçiriyor" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Funda Solak Köprübaşı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title