Haberler

Köprübaşı Camii'ne Çevre Düzenlemesi

İlçede bulunan eğitim kurumları, sosyal ve dini tesislere alt yapı desteği sağlayan Mamak Belediyesi çalışmalarına devam ediyor.

İlçede bulunan eğitim kurumları, sosyal ve dini tesislere alt yapı desteği sağlayan Mamak Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Ekipler son olarak Bahçeleriçi Mahallesi'nde bulunan Köprübaşı Camii etrafında kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi.

Cami çevresindeki demirleri elden geçiren belediye ekipleri, ayrıca kamelya, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarını da tamamladı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Köprübaşı Cami'ni gezerek yapılan çalışmaları inceledi. Mahalle sakinleriyle de sohbet eden Akgül, "İlçemizde bulunan ve vatandaşlarımızın kullanımında olan ortak kullanım alanlarında gerekli olan çalışmaları yapıyoruz. Bunun dışında ilçemizde bulunan ibadethanelerin içerisinde düzenli olarak temizlik çalışmalarını da yapıyoruz" dedi. Akgül'e, Mamak Belediye Meclisi Başkan Vekili Erdal Ak, Mamak Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Gültekin ve meclis üyeleri eşlik etti.

Köprübaşı Camii'nin yan tarafında bulunan kreşte de çevre düzenlemesi yapan Mamak Belediyesi, kreşin bahçesine çocuk oyun grupları koyarak, kauçuk zemin yaptı. Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmasını da yapan Mamak Belediyesi, ayrıca kreşin bahçe duvarını çizgi film kahramanlarıyla süsledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Mesut Akgül Köprübaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title