Haberler

Kopenhag'da Fenerbahçe İzdihamı

Güncelleme:

İngiltere'nin köklü kulüplerinden Sheffield United ile dün Bramall Lane'de Soma yararına bir hazırlık maçı yapan Fenerbahçe, bugün Kopenhag'a gitti.

(SNA-özel)

İngiltere'nin köklü kulüplerinden Sheffield United ile dün Bramall Lane'de Soma yararına bir hazırlık maçı yapan Fenerbahçe, bugün Kopenhag'a geldi. Fenerbahçe'yi Kastrup havaalanında kalabılık bir Fenerbahçe taraftarı karşıladı. Taraftarlara arasında Danimarkalı fanatik Fenerbahçelilerin bulunması dikkat çekti. Rene Staostrup ve kızı Matilde Staostrup da vardı. Rene Staostrup, Fenerli oyuncuları görmek için büyük bir heyecanla beklediklerini, büyük fanatik taraftar olduğunu belirterek bacağına yaptırdığı Fenerbahçe dövmesini gösterdi. Ankara'dan gelen Şenol Ceylan da dünyanın en büyük takımı dediği Fenerbahçe'ye karşılamaya yeğeni ile geldiğini söyledi. Taraftarlar Fenerbahçeli oyuncularla resim çekilebilmek için büyük bir izdiham yarattılar. Taraftar "alemin kıralı geliyor", "genç Fenerbahçeliler", "En büyük Fener" "Selçuk sen bizim herşeyimizsin" gibi sloganlar attılar.

Havaalanı yakındaki Bella Sky oteline gelen oyuncular izdiham yaşanmaması için arka kapıdan alındılar. Bella Sky oteli, geçtiğimiz aylarda, Müslüman kadınlara ayrı bir kat ayırdığı için yapılan eleştiriler ve ve eşitlik kurulanan kararı üzerine kadınlara ayırdığı özel katı tekrar normal kata çevirmişti.

Fenerbahçe cumartesi günü Brondby stadında İspanyol takımı Sevilla ile 3. hazırlık maçını oynayacak. Maçın biletleri yetişkinler için 275 kron (37 Euro)ile 775 kron (106 Euro) arasında satılırken 12 yaşın çocukların için175 kron (24 Euro) satıldı. Ancak El Gigant adlı elektronok ve beyaz eşya firması İnternet ücretsiz bilet dağıtınca bazı uyanıklar satın aldıkları biletleri geri verip ücretsiz bilet aldılar. Genç Fenerliler ise kale arkası biletleri 200 krona (27 Euro) sattılar. Oyunculardan Selçuk İngiltere kampının çok iyi geçtiğini, Danimarka' kampının da iyi geçmesini beklediğini belirterek Sevilla karşısında başarılı olacaklarını söyledi

Görüntü dökümü:

-taraftarların tezahüratı

-Anons ve Danimarkalı fanatik baba kız ve adamın bacağında dövme Danimarkalı SNA'ya konuşuyor

-Ankara'dan öğretmen gelen taraftar (SNA'ya konuşuyor)

-Karşılama

-Otelde anons

Kaynak: Scandinavianagency.com / Güncel

Fenerbahçe Kopenhag Soma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title