Haberler

    Köpekler Podyuma Çıktı

    Aydın’ın Efeler ilçesinde düzenlenen Köpek Güzellik Yarışması’nda köpekler birinci olabilmek için yarışırken, sahipleri de bir o kadar heyecanlı anlar yaşadı.

    Aydın'ın Efeler ilçesinde düzenlenen Köpek Güzellik Yarışması'nda köpekler birinci olabilmek için yarışırken, sahipleri de bir o kadar heyecanlı anlar yaşadı.

    Türkiye Köpek Irkları ve Federasyonu ve Pointer Köpeği Irkı Üreticileri ve Yetiştiricileri Derneği Aydın Şubesi tarafından, Türkiye genelinde düzenlenen Köpek Güzellik ve Irk Değerlendirmesi yarışmasında renkli görüntüler yaşandı.

    Çeşitli kategorilerde en güzel köpek olabilmek için podyuma sahipleri ile beraber çıkan köpekler renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Türkiye'nin çeşitli illerinden yarışmaya katılan İngiliz Pointer ve İngiliz Setter cinsi köpekler, Türkiye Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu Hakemi Adnan Üke tarafından değerlendirilerek puanlamaya tabi tutuldular. Yarışmaya Denizli'den köpeği ile birlikte katılan Ömürcan Açık yarışmanın zevkli ve güzel geçtiğini belirterek "Yeni çevreler edinmesi güzel. Bizim için avcı ağabeylerle tanışmak ta güzel. Tabi bakalım sonuçlarda bizi güldürebilecek mi?" diye konuştu. Yarışmaya Aydın'dan köpeği ile birlikte katılan Zafer Şahan ise "İlk defa katıldık. Güzel bir şenlik ve yarışma ortamı var. Yarışmanın böyle devam etmesini istiyoruz" dedi.

    Pointer Köpeği Irkı Üreticileri ve Yetiştiricileri Derneği Aydın Şubesi Başkanı Hakan Cengiz, Aydın'da ilk defa bir köpek yarışması düzenlediklerini ifade ederek, "Bugün burada Efeler Diyarında Pointer Derneği olarak bir ilki gerçekleştiriyoruz. Pointer ve Setter köpeklerimize yönelik güzellik ve ırk değerlendirmesi yarışması yapıyoruz. Katılım çok fazla, 80 köpek sayısına ulaştık. Çevre illerin yanı sıra Kütahya, Kayseri, Sivas, Ankara, İstanbul, Çorlu, Çorum'dan katılımlarımız var. Burada amacımız Pointer Derneği olarak köpeğimizin ırkının özelliklerini üst seviyeye getirmek için uğraşıyoruz. Gönül verdiğimiz avcı dostlarımızın köpeklerinin kalitesini en üst seviyeye çıkarmak. Ocak ayında kurulan bir derneğiz ama Aydın'da ilk yarışmamıza gerçekten çok fazla bir katılım oldu. Hem derneğim, hem de Aydın adına gerçekten çok sevinçliyim" dedi.

    Yarışma sonunda dereceye giren köpek sahiplerine ödülleri verildi.

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    Güzellik Yarışması Türkiye Gazetesi Cengiz Aydın Yaşam Haberler

    Bakmadan Geçme

    Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title