Haberler

Köpekbalığı Akvaryumundan "Sevgi Pankartı"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Akvaryumdan görüntüler Kemal Kumkumoğlu'nun açıklamaları Akvaryuma gelen çiftin açıklamaları Antalya'da bazı çiftler, akvaryumdaki köpekbalıkları arasında dalgıçlara pankart açtırarak Sevgililer Günü'nü kutladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Akvaryumdan görüntüler

Kemal Kumkumoğlu'nun açıklamaları

Akvaryuma gelen çiftin açıklamaları Antalya'da bazı çiftler, akvaryumdaki köpekbalıkları arasında dalgıçlara pankart açtırarak Sevgililer Günü'nü kutladı.

Antalya Akvaryum'un Genel Müdürü Kemal Kumkumoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çiftlerin farklı bir atmosferde sürpriz yapmak için akvaryumu tercih ettiğini söyledi. Akvaryumda yapılan sürprizlerin çok beğenildiğini dile getiren Kumkumoğlu, "Büyük bir hayranlıkla karşılanıyor. Çiftleri şaşırtan bir aksiyon oluyor. Buna çok büyük bir talep geliyor ve sevgililerin unutmayacağı bir olay oluyor" dedi.

Antalya'da yaşayan Şaban Eker de nişanlısı Kezban Özyurt'a akvaryumda Sevgililer Günü sürprizi yaptı. Köpekbalıklarının bulunduğu akvaryumun önünden geçtikleri sırada müzik ve çiçeklerle karşılanan Özyurt, köpekbalıkları arasında dalgıçların açtığı "Sevgililer Gününüzü kutluyoruz" pankartı ile büyük şaşkınlık yaşadı.

Özyurt, böyle bir sürprizi hiç beklemediğini belirterek, "Sevmek, sevilmek güzel bir şeymiş. Nişanlımın yaptığı bu güzel sürprizden dolayı kendisine çok teşekkür ederim. Çok heyecanlandım, hiç böyle bir şey beklemiyordum. Çok farklı bir atmosfer, köpekbalıkları arasında böyle bir sürpriz yapılmasına ayrıca şaşırdım" diye konuştu.

Antalya'da yaşayan Doğukan Bilgin de İngiliz sevgilisi Yvette Cheryl Iynn Taylor'a köpekbalığı akvaryumundan dalgıçlara pankart açtırarak, evlenme teklifinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title