Haberler

Gürcistanlı Yasak Aşkı, 25 Yaşındaki Gencin Sonu Oldu

Güncelleme:

Gürcistanlı Zhaneta Vashakidze ile aşk yaşayan Remzi Gelenler, ayrılığı kabul etmeyince Vashakidze'nin kızının sevgilisi Muhammed D. tarafından köpek tasmasıyla boğularak öldürüldü.

Gürcistanlı Zhaneta Vashakidze ile yaklaşık bir yıl aşk yaşayan evli Remzi Gelenler (25), Gürcü kadının ayrılmak istemesi sonucu çıkan tartışma esnasında yanlarında bulunan Vashakidze'nin kızının sevgilisi Muhammed D. tarafından köpek tasmasıyla boğularak öldürüldü.

BARIŞMA TEKLİFİNİ REDDETTİ

Evli olan Remzi Gelenler (25), Gürcistanlı Zhaneta Vashakidze ile sevgili oldu. Gürcü Vashakidze, bir yıl süren birlikteliği sonlandırmak istedi. Ayrılmak istemeyen Remzi Gelenler, barışmak amacıyla sevgilisinin İstanbul Beyoğlu Katip Çelebi Mahallesi'ndeki evine gitti. Vashakidze, Remzi Gelenler'in barışma teklifini reddedince tartışma çıktı.

KÖPEK TASMASIYLA ÖLDÜRÜP GÖMDÜLER

Tartışma şiddetlenince Vashakidze'nin o an evde bulunan kızı T. Vashakidze ve onun sevgilisi Muhammed D. de müdahale etti. İddiaya göre çıkan kavgada Muhammed D., Remzi Gelenler'i köpek tasmasıyla boğarak öldürdü. Zhaneta Vashakidze, cesetten kurtulmak için yeni sevgilisi Hakan Y.'yi aradı. Arkadaşıyla eve gelen Hakan Y. ve Muhammed D., öldürülen Gelenler'in cesedini dikkat çekmemesi için sarhoş süsü verilerek omuzlara alıp arabaya götürdü. Daha sonra cesedi Arnavutköy'de bir tarlaya gömen zanlılar şehir dışına çıkmak için hazırlık yapmaya başladılar.

CİNAYETİ İTİRAF ORTAYA ÇIKARDI

Zanlıların kaçma planı içlerinden birinin polise itirafta bulunmasıyla bozuldu. İtiraf üzerine Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Zaneta Vashakidze ve cinayet zanlısı Muhammed D.'nin sevgilisi olan kızı T. Vashakideze gözaltına alındı. Muhammed D. ve Hakan Y. de şehir dışına çıkmak üzereyken yakalandılar. Sorgularında cesedi Arnavutköy'deki boş bir tarlaya gömdüklerini itiraf eden şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Arnavutköy İstanbul Beyoğlu Çelebi 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

aysu:

tüm evli ama çapkınlık yapanların sonu boyle olsa daha yaşanılır bir dünya olur

37
8
yanıtYanıtla
serdar:

kadın yeni sevgili bulunca bunu başından def etmek istemiş. adam ise hemde evli yani , baştan şeytan atına binmiş.

36
0
yanıtYanıtla
DENİZZ:

KADIN İKİNCİ SEVGİLİYİ BULMUŞ ÇOKTAN. . . . . . . . . .

22
4
yanıtYanıtla
BEYKOZLUMobil-IOS:

DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ GELİR

12
2
yanıtYanıtla
?:

Kadın kaç yaşındaki kızının sevgili öldürüyor ? ölen 25 yaşındaysa kadın baya büyük o zaman ??????????????

13
0
yanıtYanıtla
Adem:

Adam bekar tanımadan yorum yapmayın

12
0
yanıtYanıtla
omer:

ahlaksizlarla ugrasmak zordur kadinin pesinden gidip kimbilir ne tehditler savurdu damat onlem almis olmeseydi belki kadini ve kizini oldurecekti istenmeyen yere giden savunulmaz

8
0
yanıtYanıtla
...:

dogru konusun lan adam evli falan degil...!!!

5
1
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Bu kötü kadınları burdan sürün gelmesinler Bi Adam olarak söylüyorum bu çok yanlış !!

5
0
yanıtYanıtla
Merve:

Cok vahsice

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title