Haberler

Kopan 4 Parmağı Yerine Dikildi

İnşaatta asansör boşluğunda sıva yaparken, halatı kopan kabinin düşmesi sonucu yaralanan 43 yaşındaki Recep Karadağ'ın kopan 4 parmağı başarılı bir operasyonla dikildi.

İnşaatta asansör boşluğunda sıva yaparken, halatı kopan kabinin düşmesi sonucu yaralanan 43 yaşındaki Recep Karadağ'ın kopan 4 parmağı başarılı bir operasyonla dikildi.

Kazanın ardından özel hastaneye kaldırılan Recep Karadağ, Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü'nde Prof.Dr. Sinan Karaoğlu ve Op.Dr. Murat Baloğlu tarafından ameliyata alındı. Karadağ'ın sağ elinin kopan 4 parmağı, 4 saat süren operasyonla dikildi.

Prof. Dr. Sinan Karaoğlu,  "Yaralı iş kazası geçirdikten sonra, hastanemize sevk edildi. Yaklaşık 20 dakika içinde ameliyata alındı. Başarılı geçen operasyon sonrası hastamız ellerini eskisi gibi kullanabilecek" dedi.

Hastanın el yaralanması neticesinde nadir görülen çift seviyeli bir kopmanın söz konusu olduğunu  belirten Op.Dr. Murat Baloğlu, "2'nci ve 3'üncü parmaklar sadece cilt tarafından tutuluyordu. Çok seviyeli tendon yaralanmaları vardı. Aynı zamanda 4'üncü ve 5'inci parmaklarda çok ciddi yaralanmalar oluşmuştu. Yaralıya mikrocerrahi yöntemiyle müdahale edildi. Hastaya yaklaşık 1.5 ay sonra fizik tedavi programı uygulanacak" dedi. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sinan Karaoğlu Karadağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title