Haberler

Kooperatiften Esnafa "Bilinçli Harcama" Uyarısı

Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, “Esnaf ve sanatkarımız bilinçli harcama yaparsa sağlıklı bir ortamda işini geliştirir. Bilinçsiz bir iş yaparsa yarın o dükkanı kapatır ve işsizler ordusuna kendisi de katılır” dedi.

Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, "Esnaf ve sanatkarımız bilinçli harcama yaparsa sağlıklı bir ortamda işini geliştirir. Bilinçsiz bir iş yaparsa yarın o dükkanı kapatır ve işsizler ordusuna kendisi de katılır" dedi.

Esnaf ve sanatkarların kullandıkları krediler ile ilgili ödemeler konusunda işin takibinde olduklarını belirten Metin Sinecek, "Ufak tefek sıkıntılar olsa da esnaflarımız borcunu ödüyor. Biz her zaman söylüyoruz. Alınan krediler yatırım amacıyla kullanılırsa işleri iyiye gider. Esnaflarımız aldıkları kredileri araç alımında ya da tatil yapmak için kullanmasın. Biz araç, işletme, mülk ve tesis edindirme kredisi, makine alımına yardımcı olacak güçteyiz. Esnaf ve sanatkarımız bilinçli harcama yaparsa sağlıklı bir ortamda işini geliştirir. Bilinçsiz bir iş yaparsa yarın o dükkanı kapatır ve işsizler ordusuna kendisi de katılır" diye konuştu.

Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı'ndan esnaf ve sanatkarların umutlu olduğunu, kooperatif olarak da esnaflara kredi kullanımında yardımcı olmak için kolları sıvadıklarını ifade eden Başkan Metin Sinecek, "Ramazan ayı içerisinde sağlıklı bir ortam içerisinde esnaf ve sanatkarımız inşallah iyi günlere kavuşur. Gurbetçilerimiz kısa zaman sonra ilimize gelecek ve harcamalar yapacaklardır. Bu da esnaflarımız için iyi bir gelişme olur. Şehrimiz tüketim endeksli bir şehirdir. Esnafımız bayrama hazırlık yapıyor. Esnaf ve sanatkarlarımıza elimizden gelen kolaylığı sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Atakum Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title