Haberler

Kooperatif Genel Kurulunda Kavga

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Polis araması yapılan vatandaşların girişleri- Arbede yaşanması- Polis müdahalesi- Eylem yapılması Kooperatif genel kurulunda kavga- Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifinin mali genel kurulunda çıkan kavgaya polis müdahale etti Tokat'ta, Turhal Pancar Ekicileri Kooperatifinin mali genel kurulunda kavga çıktı.Kooperatif bahçesinde yapılan genel kurula, 2 bin 37 kişi katıldı. Genel kurulda belediye çalışanlarının görevlendirildiğini iddia eden kişilerle bir grup arasında kavga çıktı.Çevik kuvvet polisleri, kavga eden gruplara biber gazı ve copla müdahale etti. Polisin müdahalesiyle önlenen kavgayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. Kavganın ardından eski başkan Cemalettin Uzamış ve beraberindekiler, kongre alanından ayrıldı. Olayların yatışmasının ardından devam eden genel kurulda, mevcut başkan Yalçın Bekler'in 2014 yılı bütçesi bin 945 oyla ibra edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Turhal Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (14)

yerelması:

kamerayı görünce iyi oynamışsın yalçın bey

5
2
yanıtYanıtla
Bahçebaşlı:

Görüntüler açık ve net siz oy kullanmaya gelmemişsiniz eski başkan. Yazık değilmi insanları birbirine kışkırtıyorsunuzSiz yaşlı başlı bir insansınız . . . . . bırakın politik edayı.

1
5
yanıtYanıtla
Tarafsız:

İşi uzmanına bırakın gençlere.

1
5
yanıtYanıtla
kazovalımobilWeb@haberler.com:

Bitti benim için tokatta ki Belediyesi emniyeti başta kim varsa akpli bu gördügümden sonra bittiler

3
0
yanıtYanıtla
EvetmobilWeb@haberler.com:

Evet evet görüntüler açık açık ortada turhal emniyeti yalçın beklerin korumalıgını çook güzel yapmışlar

3
0
yanıtYanıtla
turhalmobilWeb@haberler.com:

Polis orda müdahele edene kadar başka biyerde yapıp herkese oy kullandırtsalardı sakin sakin dagılsaydı önlemini baştan alacaktı o yetkililer ...öyle seçimi bende yaparım

3
0
yanıtYanıtla
osman:

akp oyları cıkışta akp tek başına iktidar.

0
3
yanıtYanıtla
--mobilWeb@haberler.com:

Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar çok normal bu olaylar..

2
1
yanıtYanıtla
....mobilWeb@haberler.com:

Polis görevini baştan yapacaktı taraflı usulsüz haksızlık içinde kongre yapıldı milletçe alkışlıyoruz

2
0
yanıtYanıtla
turhal çiftcisi:

ak partili biri olarak belediiye bşkanı yılmaz beklerin bugun çiftci seçimine belediye başkan yardmcılarını ve belediye personelini gönderdikten sonra ak parti yılmaz bekleri aday yaptığı sürece turhalda kazanma şansı kalmadı. 3 yıl sonra inşallah bu ak parti yılmaz bekleri aday yaparda görürüz o sonucu.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title