Haberler

Konyaspor Yönetiminden Fenerbahçe Yönetimine Yemek

Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve yönetimi, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerine yemek verdi.

Konya spor Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve yönetimi, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerine yemek verdi.

Spor Toto Süper Lig'de 8. haftanın kapanış maçında konuk edeceği Fenerbahçe'nin Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticileri, Konya spor Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve yönetimi tarafından verilen yemeğe katıldı. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde yer alan Arena Restaurant'ta verilen yemekte Konya spor Kulübü Başkanı Ahmet Şan tarafından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a ve misafirlere, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu ve takım hakkında bilgiler verildi. Güvercinlere olan merakıyla bilinen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a sürpriz yapan Konya spor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, daha önce verdiği sözden hareketle Yıldırım'a iki güvercin hediye etti. Güvercinler hakkında verilen bilgiyi dikkatle dinleyen ve hediyeleri ile yakından ilgilenen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a ayrıca günün anısına 'Kartal Maketi' ve adının yazılı olduğu 34 numaralı Atiker Konya spor'un formasının yanı sıra Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Lefter Küçükandonyadis'in Konya spor'da görev yaptığı dönemde yer alan fotoğraflarını takdim edildi.

"Akşamki maçta iyi oynayanın kazanmasını diliyorum"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticileri Konya'da ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Ahmet Şan, "Geçmişte yaşanan bir takım kırgınlıkların artık sona ermesi adına verilen davetimize icabet eden sayın başkana ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Kendilerini Hz. Mevlana'nın ve hoşgörünün şehri Konya'da misafir ettiğimiz için mutluyuz. Sayın başkana geçtiğimiz yıl güvercin sözü vermiştik. Şimdi o sözümüzü de tuttuk. Ben akşamki maçta iyi oynayanın kazanmasını diliyorum ve Fenerbahçe'ye Avrupa maçlarında başarılar diliyorum. İnşallah gruplardan çıkarak ülkemizi ilerleyen turlarda da Avrupa'da temsil etmeye devam ederler" diye konuştu.

Yıldırım: "Konya artık bir spor şehri konumunda"

Konya'da Konyaspor yönetiminin davetinde bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını ve geçmişte yaşananları artık bir kenara bırakarak burada iyi dostluklar kurmak istediklerini ifade eden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Konyaspor'un son iki sezonda yaptıkları, elde ettikleri başarılar, tüm Türkiye gibi bizim de gurur duyduğumuz durumlar. Ayrıca burada milli takım için oluşturulan atmosfer herkesin malumu. Konya artık bir spor şehri konumunda. İnşallah bu güzellikler devam edecek ve Konya, sporda ve futbolda da hak ettiği yerlerde uzun yıllar boyunca olacaktır" dedi.

Yıldırım, kendisine verilen hediyelerden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Konuşmaların ve hediyelerin verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile yemek sona erdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aziz Yıldırım Ahmet Şan Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title