Haberler

Konyaspor, Kader Maçından 1 Puanla Ayrıldı

TFF 1.Lig'in 30.haftasında sahasında Akhisar Belediyesporla karşı karşıya gelen Konyaspor, kader maçından 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

TFF 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Akhisar Belediyesporla karşı karşıya gelen Konyaspor, kader maçından 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, maç öncesi her iki takımın puan cetvelindeki yerinin maçın kolay geçmeyeceğinin bir belirtisi olduğunu dile getirerek, "Karşı takımın oyuncu kadrosu, gösterdikleri performansı takdir etmemek mümkün değil. Böyle iki takımın mücadelesi ve farklı geçen iki 45 dakika. Çok fazla pozisyonumuz olmasa da topu kontrol eden taraf bizdik. Ama 2. 45 dakikada her şey tersine döndü. Akhisar daha çok pozisyona girdi, daha çok

oynadı. İkinci 45 dakikaya bakarsanız Akhisar maçı kazanabilirdi. Ama futbol böyle bir oyun. Son 4 hafta gerçekten çok önemli bir hale geldi. Oynayacağımız hiçbir takım kolay değil. Yani son 4 haftada kendi ipimizi kendimiz çekeceğiz" açıklamasında bulundu.

Konyasporlu oyuncu Ertuğrul, çok önemli bir 2 puan kaybettiklerini ifade ederek, "Eğer bugün galip gelseydik son 4 maça çok avantajlı çıkacaktık. Ama bugün bunu beceremedik. Öncelikle bizi desteklemeye gelen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Son 3 hafta bizi olağanüstü desteklediler ama biz onların yüzünü güldüremedik. Ama sonuçta kaybedilmiş bir şey yok. Ama buradan şunu söylemek istiyorum Ne bizim ne de diğer takımların emeğini yemeye kimsenin hakkı yok" şeklinde konuştu.

AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maçı ilk yarı ve ikinci yarı olarak değerlendirmek gerektiğini belirterek, "İlk yarıda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Deplasmanda ilk yarıda rakibe hücum etmek bize pek doğru gelmemişti. Daha kontrollü oynamaya çalıştık. Pozisyon vermeden yakaladığımız pozisyonları değerlendirmeye çalıştık. İkinci yarı daha risk alarak oynadık. Daha ileriyi düşünerek oynadık. Rakipte kazanmak zorunda olduğu için bize pozisyon verdi. 3-4 tane net pozisyonumuz

var. Her iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum. Güzel bir maç oldu" dedi.

Akhisar Belediyesporlu oyuncu Uğur ise, Konyaspor maçının zor geçeceğini bilerek sahaya çıktıklarını vurgulayarak, "Bu bağlamda aldığımız 1 puana belki sevinebilirdik ama oynadığımız oyun neticesi kaçan 3 puana üzüldük. Bu saatten sonra her şey final havasında geçiyor. Önümüzde 4 hafta var. Puan kaybetmeden 4 haftayı da geride bırakmak istiyoruz. Ligde her an her şey değişebilir. Önümüzdeki günlerde mutlu sona ulaşmak istiyoruz" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Konyaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title