Haberler

Konyaspor'da Yüzler Gülüyor

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Konyaspor'da, İstanbul Güngörenspor galibiyeti yüzleri güldürdü.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Konyaspor'da, İstanbul Güngörenspor galibiyeti yüzleri güldürdü.

Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, puan cetvelinin son sırasında yer alan Güngören Belediyespor'u 90 dakikası büyük çekişmeye sahne olan maçta, 2-1 yenmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Ligde her takımın birbirini yenecek güçte olduğunu dile getiren Öten,

"İstanbul Güngörenspor karşısında bunu bir kez daha gördük. Rakibimiz maça iyi başladı ve erken bir gol buldu. Ancak daha sonra toparlanarak maçı lehimize çevirmesini bildik. Üst sıralara tutunabilme adına son derece önemli 3 puanı hanemize yazdırdık" dedi.

Yönetim olarak göreve geldikleri günden bu yana 3 maçta 7 puan topladıklarını ifade eden Öten, şunları kaydetti:

"Bizim için herşey güzel gidiyor. Göreve geldiğimizde önceliğimizi mevcut oyuncuların ödemelerine ayırdık. Oyunculara ödeme yaptık. Futbolcuların kafalarındaki soru işaretlerini giderince takımın motivasyonu arttı ve başarılı sonuçlar gelmeye başladı. Teknik ekibe ve oyunculara güvendiğimizi her fırsatta belirttik. Genç ve tecrübeli oyunculardan oluşan karma bir oyuncu grubuna sahibiz. Oyuncularımız sahada bütün güçlerini sarf ediyorlar. Genel gidişattan yönetim olarak memnunuz."

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title