Haberler

Konyaspor, Beşiktaş Maçı Bilet Fiyatlarına Büyük Zam Yaptı

Güncelleme:

Torku Konyaspor, şampiyon Beşiktaş'ın son maçını oynayacağı karşılaşmada bilet fiyatlarını 50 liradan 455 liraya çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş şampiyonluğunu izlemesinin ardından son hafta karşılaşmasını 18 Mayıs Çarşamba 19:00'da Torku Konyaspor ile deplasmanda oynayacak. Bu maç öncesinde Konyaspor yönetimi sürpriz bir kararın altına imza attı.

DEPLASMAN BİLET FİYATLARI 455 TL

Sezonun son maçında önemli bir gelir elde etmek isteyen yeşil-beyazlılar, Beşiktaş taraftarlarının yer alacağı tribünün bilet fiyatlarını 455 TL olarak belirledi. Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynadığı maçta siyah-beyazlı taraftalara 50 TL'den bilet satan Konyaspor'un bu zammı şok etkisi yarattı.

KONYASPORLULARA BİLET 355-500 TL ARASINDA

Öte yandan 20 bin kombineli taraftarı olan Konyaspor, kendi taraftarlarına yönelik bilet fiyatlarında da zam kararı aldı. Yönetim, Konyasporlu taraftarlar için bilet fiyatlarını da 355 TL ile 500 TL arasında belirledi.

Kupa maçında Konyasporlular için biletler 10 TL ile 100 TL arasında belirlenen fiyatlarla satılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Torku Konyaspor Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

adınızı yazın:

gitmeyin abi mac a . boyle fiyatmı olur . vicdansızlar . seneye görüşürüz

5
22
yanıtYanıtla
İşin Aslı:

KonyaSpor bu bilet fiyatlarını tepki amaçlı yaptı. . çünkü federasyon konyaspora sormadan maçın gün ve saatini kafasına göre iki üç kere değiştirmiştir.

7
2
yanıtYanıtla
Harun:

Gitmeyiz olur biter, zaten Şampiyon olduk.

6
3
yanıtYanıtla
bjk:

bence de maça gitmeyin yine dört gol atın yeter

7
0
yanıtYanıtla
Kamil:

Tamamen Federasyona bir tepkidir bu fiyatlar. Helal olsun Konyaspor yöneticilerine. . .

5
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sen haksız yere ceza verirsen NALÇACILILARA TFF KONYASPORDA BÖYLE YAPAR

3
2
yanıtYanıtla
akkonya:

işte bir yurdum maldonadosu daha yaw mal deynaaa seni bjkliler girse nolur maça girmese nolur esas sizin taraftar nası gircek kendı evındekı maça hemde son mac akıl fıkır versın allah sıze

yanıt2
yanıt6
etleekmek gafalılar:

Bu Haberle İlgili Yorumkonya kim lan fenerin artıklarıyla fb yönetiminin emriyle öz babası bjk artistlik yapıyor. 5 senede toplayacağı puanı bu sene rastgele topladılar siyasetle. seneye kümeye. Unuttular anelkanın eliyle attığı golü. unuttular fenerin hiçbir iddası yokken bunları küme düşürdüğünü şimdi artislik peşindeler ikinci kümenin sıradan mayyakları

1
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

FEDERASYONUN ACISI TARAFTARDAN ÇIKARILAMAZ.

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

beşiktaşlılar zaten 30tlye aldıbileti olan bize oldu

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title