Haberler

Konyaaltı'nda Eko-okullar Çevre Şenliği

Konyaaltı Belediyesi ile Türkiye Çevre Eğitim Vakfı’nın (TÜRÇEV) işbirliğinde düzenlenen “5.Eko-Okullar Çevre Şenliği” etkinlikleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı’nda gerçekleştirildi.

Konyaaltı Belediyesi ile Türkiye Çevre Eğitim Vakfı'nın (TÜRÇEV) işbirliğinde düzenlenen "5.Eko-Okullar Çevre Şenliği" etkinlikleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı'nda gerçekleştirildi.

'Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi, minik çevreci öğrencileri buluşturdu. Konyaaltı Belediyesi ile Türkiye Çevre Eğitim Vakfı'nın işbirliğinde düzenlenen "5.Eko Okullar Çevre Şenliği" etkinlikleri, bir birinden renkli gösterilerle gerçekleştirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı'nda düzenlenen etkinliğe Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya, TÜRÇEV Antalya İl Koordinatörü Lokman Atasoy ve çok sayıda öğretmen ve öğrencilerin katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Eko-Okul sayısı ile Antalya'nın Türkiye genelinde üçüncü sırada yer aldığına dikkat çekti. Konyaaltı Belediyesi olarak 'Dünya Çevre Haftası' etkinlikleri kapsamında her yıl yüzlerce çevreci öğrenciyi buluşturduklarını dile getiren Başkan Böcek, bu yıl beşincisi yapılan Eko-Okullar Çevre Şenliği etkinliklerine de ikinci kez ev sahipliği yaptıklarını kaydetti. "Geleceği düşünüyoruz, geri dönüştürüyoruz. Sloganıyla ilk kez yola çıktık" diyen Başkan Muhittin Böcek, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü çatısı altında bu anlayışı pratiğe taşıyacak profesyonel ekip oluşturarak Antalya'da bir ilke daha imza attıklarını söyledi. Okullarda devam eden eğitim seminerlerin yanı sıra kapı kapı ev ziyaretleri de yaptıklarını belirten Muhittin Böcek, şuana kadar 22 bin 400 evde vatandaşları çevre konusunda bilgilendirdiklerini kaydetti.

TÜRÇEV Antalya İl Koordinatörü Lokman Atasoy ise konuşmasında Başkan Böcek'e verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.

Konuşmaların ardından çevreci minik öğrenciler, çevre konulu drama, ritim ve tiyatro gösterileriyle sahne aldı. Gösterilerin ardından etkinliğe katılan 30 okuldan 580 öğrenci; sunular, yarışmalar ve dans gösterileriyle gönüllerince eğlendiler. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Böcek Konyaaltı 23 Nisan Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title