Haberler

Konyaaltı Belediyesinin Kongre ve Fuar Merkezi Projesi

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Pınarbaşı Mahallesi'ne inşa edecekleri Kongre ve Fuar Merkezinin bu yıl içinde hizmete açılacağını bildirdi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Pınarbaşı Mahallesi'ne inşa edecekleri Kongre ve Fuar Merkezinin bu yıl içinde hizmete açılacağını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Konyaaltı Belediyesi Kongre ve Fuar Merkezinin ihale süreci tamamlandı.

10 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Kongre ve Fuar Merkezi, 21 milyon 600 bin liraya ihale edildi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, 3 bin 500 kişilik kongre salonu, biri 600 kişilik 4 ayrı çok amaçlı salonun da yer aldığı kongre ve fuar merkezinde çalışmaları yerinde inceledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Böcek, projenin Konyaaltı'nın değerine değer katacağını, kısa sürede tamamlanıp hizmete açılmasını planladıklarını belirtti.

Böcek, Akdeniz Üniversitesi, Antalya Arena Stadı, Antalya Kültür Merkezi ve Cam Piramit'e yakın olması sebebiyle Pınarbaşı Mahallesi'ni bu proje için uygun bulduklarını kaydetti.

Konyaaltı Belediyesi Kongre ve Fuar Merkezi ile Antalya'ya yeni cazibe merkezi kazandıracaklarının altını çizen Böcek, projenin belediyenin öz kaynaklarıyla inşa edileceğini, bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılmasını planladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Muhittin Böcek Konyaaltı Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title