Haberler

Konyaaltı Belediyesi'nden Çevre Şenliği

Konyaaltı Belediyesi Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Çevre Şenliği düzenlendi.

Konyaaltı Belediyesi Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Çevre Şenliği düzenlendi.

Konyaaltı EKO İşbirliğinde düzenlenen şenlik Konyaaltı Kent Meydanı'nda düzenlendi. Etkinliğe Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Antalya İl Koordinatörü Lokman Atasoy, EKO Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Gösteri öğrencilerin kortej yürüyüşü ile başladı. Etkinlikte konuşma yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek öğrencilerin çevre ve geri dönüşüm konusunda çok duyarlı olduğunu belirtti. Başkan Böcek " 'Geleceği düşünüyoruz, geri dönüştürüyoruz' sloganıyla başladığımız geri döşüm projemize, ilk olarak okullarda yaptığımız eğitim çalışmalarıyla start vermiştik.

Bu çalışmalarımız sayesinde öğrencilerimiz çevre konusunda daha da bilinçli hareket ediyor. İlçemizde 5 EKO okulun bulunması da öğrencilerimizin bu konudaki hassasiyetini gösteriyor" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından şenliğe katılan kurumlara plaket verildi. Şenlik alanında oluşturulan dev tuale el izlerini bırakan öğrenciler, geri dönüşüm bowling, halat çekme, çuval yarışı, geri dönüşüm parkur oyunlarıyla doyasıya eğlendi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Çevre Günü Muhittin Böcek Konyaaltı Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title