Haberler

Konyaaltı Belediyesi Kütüphanesi Minikleri Ağırladı

Konyaaltı Belediyesi Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM)'nde hizmet veren kütüphanede "Dünya Çocuk Kitapları" haftası dolaysıyla minik öğrencileri ağırladı.

Her yıl Kasım ayının ikinci haftası kutlanan "Dünya Çocuk Kitapları" haftası, Konyaaltı'nda çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Konyaaltı Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal İlkokulu ikinci sınıf öğrencileri, KOSHİM Kütüphanesi'nde ağırladı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, amaçlarının çocuklara kitapları sevdirmek olduğunu söyledi. Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan KOSHİM ile bir çok sosyal hizmeti de tek çatı adlında topladıklarını ifade eden Başkan Muhittin Böcek, "Dünya Çocuk Kitapları" haftası dolaysıyla minik öğrencileri yine bu merkezde bulunan kütüphanede ağırladıklarını bildirdi.

Çocukların ders kitapları dışındaki kitapları da okumalarını amaçladıklarını dile getiren Başkan Böcek, bununla birlikte onlara kütüphane alışkanlığı kazandırmak, kütüphane kullanımı hakkında bilgi vermek ve çocuklara ve ebeveynlere kitap okumanın önemini anlatmak istediklerini kaydetti.

"Dünya Çocuk Kitapları" haftası dolaysıyla KOSHİM Kütüphanesi'ni ziyaret eden Gazi Mustafa Kemal İlkokulu ikinci sınıf öğrencileri, gün boyunca kitap okuyarak keyifli bir gün geçirdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Böcek Konyaaltı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title