Haberler

Konyaaltı Belediyesi Kreşleri'nde Anneler Günü Kutlandı

Konyaaltı Belediyesi tarafından açılan Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevleri’nde öğrenciler, anneler günü için hazırladıkları etkinlikle, annelerine sürpriz yaptı.

Konyaaltı Belediyesi tarafından açılan Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevleri'nde öğrenciler, anneler günü için hazırladıkları etkinlikle, annelerine sürpriz yaptı.

Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevleri'nde eğitim gören öğrenciler, anneler gününe özel hazırladıkları bir etkinlikle, annelerine sürpriz yaptı.

Konyaaltı Belediyesi Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nde en güzel kıyafetleri ile annelerinin karşısına çıkan minikler, ezberledikleri şiirler ve sergiledikleri danslarla annelerine hem duygu dolu hem de neşeli anlar yaşattı.

Annelerinden büyük alkış alan minik öğrenciler, etkinlik sonunda kendi elleriyle hazırladıkları kurabiyeleri annelerine ikram ettiler.

Konyaaltı Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hizmete açtıkları kreşlerde eğitim gören minik öğrencileri sosyal bir çok aktivite ile geleceğe hazırladıklarını söyledi. 'Anneler Günü'ne özel bir etkinlik hazırlayan minikleri öncelikle tebrik ettiğini dile getiren Başkan Böcek, tüm annelerin anneler gününü kutladı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Böcek Anneler Günü Konyaaltı Gürsu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title