Haberler

Konyaaltı Belediyesi 19.yaz Şenlikleri Hazırlıklarını Tamamladı

Konyaaltı Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak Feslikan Yaylası'nda düzenlediği "Yaz Şenlikleri"nin bu yıl 19'uncusu için hazırlıklar tamamlandı. Yağlı güreş ve konser etkinliklerinin düzenleneceği şenliklerin tamamen ücretsiz olacağı bildirildi.

Şenlik programı hakkında belediye binasında açıklama yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye olarak bu tür şenlik ve programlara önem verdiklerini söyledi. Özellikle yağlı güreşlerde er meydanında kıran kırana mücadele olduğunu belirten Başkan Böcek, "Konyaaltı Belediyesi olarak bu yıl 19.Yaz Şenlikleri'ni düzenlemek için hazırlıklarımızı tamamladık. 2 Ağustos Cumartesi akşamı Volkan Konak ve Bengü ile bir konser programında buluşacağız. 3 Ağustos Pazar günü de yağlı güreşlerde er meydanında güreş festivali olacaktır. Tamamen ücretsizdir. 19. Yaz şenliklerimize vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi. Başkan Böcek toplantının ardından gazetecilerle özçekim yaptı.

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Pazar günü Feslikan Yaylası'nda olacağı bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konyaaltı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title