Haberler

Konyaaltı Belediyesi 1. Saklıkent Kar Şenlikleri Başlıyor

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Konyaaltı Belediyesi 1.Saklıkent Kar Şenlikleri"nin 28 Şubat-1 Mart tarihleri arasında gerçekleştirileceğini belirtti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Konyaaltı Belediyesi 1.Saklıkent Kar Şenlikleri"nin 28 Şubat-1 Mart tarihleri arasında gerçekleştirileceğini belirtti.

Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 1900 metre yüksekliğindeki Saklıkent Kayak Merkezi'nde düzenlenecek olan "1. Konyaaltı Belediyesi Saklıkent Kar Şenlikleri" ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak ulusal ve uluslar arası bir çok etkiliğe ev sahipliği yaptıklarını belirtirken, geçen 30 Mart yerel seçimlerinde Saklıkent'i aydınlığa çıkaracakları sözünü hatırlattı. Başkan Böcek yerel seçimlerin ardından Saklıkent'le birlikte 10 köyün Konyaaltı ilçesine bağlandığını kaydetti.

Konyaaltı Belediyesi sınırlarında Saklıkent'e ilk kar yağışının gerçekleştiğini ifade eden Başkan Böcek, "Bu kapsamda hızla Konyaaltı Belediyesi 1.Saklıkent Kar Şenlikleri 28 Şubat-1 Mart tarihleri arasında düzenliyoruz. Cumartesi saat 10.00' da slalom gösterileri ile başlayacak olan program 11.00'da, 45 yaş üstü kayakçılara start vereceğiz. Bir taraftan da Akdeniz Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Ordu Üniversitesi katılımıyla Kar Heykeli Çalıştayı yapılacak. Saat 13.00'da Pop Müziği'nin sevilen ismi Atiye konser verecek. Ardından sporcuların yarışların son ermesinin ardından ödül töreni yapılacak. Akşam ise meşaleli gece kayağı gösterileri olacak. Pazar günü saat 09.00'da, 12- 13-16 yaş sporcularının kayak yarışlarının startı verilecek. Ardından ödül töreni yapılacak. Bu yarışların sonunda şenlik ödül töreni ile son bulacak" şeklinde konuştu.

Kar kalınlığının merkezde 2 metreyi geçtiğini kaydeden Başkan Böcek, "Bu şenliği ilerleyen yıllarda büyüterek devam edeceğiz. Herkesin katılımı ile Konyaaltı sahilinde denize girilirken, Saklıkent'te kayak yapılacak. Şenliği geleneksel olarak her yıl düzenleyeceğiz" dedi.

Şenliğe gelecek vatandaşların araçlarında gerekli tedbirleri almasını isteyen Başkan Böcek, yollarda ise belediye olarak gerekli çalışmaların yapıldığını belirtti. Başkan Böcek,iki gün sürecek şenliğe tüm Antalyalıları beklediklerini kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Böcek Konyaaltı 28 Şubat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title