Haberler

Konya Yolda Yürürken Tokat Attığı Suriyeli Genci Bıçaklayarak Öldürdü

Yolda yürürken tokat attığı Suriyeli genci bıçaklayarak öldürdüKONYA'da 20 yaşındaki Ferhat Erdinler, yolda yürürken karşısından gelen, karnına vurduğu Suriyeli, 17 yaşındaki Muhammed Selim El Musa'yı, karnına vurduktan sonra çıkan kavgada 3 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Yolda yürürken tokat attığı Suriyeli genci bıçaklayarak öldürdü

KONYA'da 20 yaşındaki Ferhat Erdinler, yolda yürürken karşısından gelen, karnına vurduğu Suriyeli, 17 yaşındaki Muhammed Selim El Musa'yı, karnına vurduktan sonra çıkan kavgada 3 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Erdinler ve kavgaya karışan arkadaşı 19 yaşındaki İsmail Patlak, sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı. Cinayet, güvenlik kamerası ile kaydedildi.

Olay, geçen perşembe günü saat 15.00 sıralarında kentin en işlek bölgesi olan merkez Selçuklu ilçesi Alaaddin Bulvarı'nda meydana geldi. Akraba ve arkadaşlarıyla gezmeye çıkan Suriyeli Muhammed Selim El Musa, yolda yürürken karşısından gelen grubun içindeki bir kişi, iddiaya göre sebepsiz yere karnına tokat attı. El Musa da, tokat atan kişiye tepki gösterirken, o da yumrukla karşılık verdi. Bunun üzerine iki grup arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Musa'ya tokat atan kişi, ceketinin cebinden çıkarttığı bıçakla Musa'ya saldırdı. Yakındaki bir işyerinin güvenlik kamerası ile kaydedilen cinayette göğüs, kasık ve kolundan bıçaklanan El Musa, çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri de olayın ardından El Musa'ya bıçakla saldırıp kaçan şüphelilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, bıçaklı saldırganın 'adam yaralama ve hırsızlık' suçundan kaydı bulunan Ferhat Erdinler, olduğunu belirledi. Araştırmasını derinleştiren polis Ferhat Erdinler ve El Musa'ya tekme ve yumruklarla saldıran Erdinler'in arkadaşı İsmail Patlak'ı, olay günü akşam saatlerinde Karatay Otobüs Terminali yakınlarında gözaltına aldı. Muhammed Selim El Musa'yı bıçaklayarak öldüren Ferhat Erdinler ifadesinde, şu iddialarda bulundu: "Çakmak istediğim için bana tokat attı. Ben de olaydan önce kasap arkadaşımın ceketini beğenmiştim ve o ceketle fotoğraf çektirmek istedim. Kavga anında ceket üzerimdeydi. Ceketin ceplerini yokladığımda elime kurban bıçağı geldi. Ben de o bıçakla saldırdım."

Erdinler ve Patlak, sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammed Selim Selçuklu Konya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title