Haberler

Konya Valisi Erol'dan Davıd Beckham'a Formalı Davet

Konya Valisi Muammer Erol, 7-17 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Şeb-i Arus törenlerine İngilizlerin efsanevi futbolcusu David Beckham’a adının yazılı olduğu Konyaspor forması göndererek davette bulundu.

Konya Valisi Muammer Erol, 7-17 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Şeb-i Arus törenlerine İngilizlerin efsanevi futbolcusu David Beckham'a adının yazılı olduğu Konyaspor forması göndererek davette bulundu.

Konya Valisi Muammer Erol, 8 Nisan 2015 tarihinde Konya'da defile yapmayı planlayan ünlü tasarımcı Zeynep Kartal aracılığı ile dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham'ı Şeb-i Arus törenlerine davet etti. Efsane futbolcunun isminin yazılı olduğu Konyaspor formasını Beckham ailesiyle çalışan Zeynep Kartal'a veren Vali Erol, ünlü tasarımcı aracılığıyla David Beckham'ı Konya'ya davet etti. Konya'da 7-17 Aralık tarihleri arasında Şeb-i Arus törenlerinin düzenleneceğini hatırlatan Vali Erol, "Sizlerin sektöründen ve yurt dışından gelmek isteyenleri bu özel etkinliğe davet edebilirsiniz. Bizler dünyaca ünlü isimler arasında yer alan David Beckham'a, Şebu Arus törenlerimize katılması için adına yazılı olan Konyaspor'umuzun formasını yapımcı Savaş Uğurlu ve Zeynep Kartal aracılığı ile yolluyoruz" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeynep Kartal David Beckham Muammer Erol Konyaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title