Haberler

Konya Valisi Erol, Beyşehir'de

Konya Valisi Muammer Erol, Beyşehir ilçesini ziyaret etti.

Beyşehir İlçe Kaymakamlığı'nın ardından Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'u makamında ziyaret eden Vali Erol'a Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Kahraman Göksu da eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özaltun, Vali Erol'a Beyşehir ve göreve geldiğinden bu yana yürüttükleri Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Özaltun, göreve geldikten sonra bir slogan belirlediklerini belirterek, "Sloganımız şu; Beyşehir'i İç Anadolu Bölgesi'nin parlayan bir incisi diye nitelendiriyoruz. Biz bu inciyi önümüzdeki 5 yıllık süreçte daha nasıl güzel parlatmak gerekiyorsa, ne tür hizmetler yapılması gerekiyor ise o hizmetlerin arayışı içerisindeyiz. İnşallah Konya Büyükşehir Belediyemiz ve milletvekillerimizle birlikte Beyşehir de İç Anadolu Bölgesi'nin daha fazla parlayan bir incisi haline gelecek" dedi.

Vali Erol ise Özaltun'a belediye başkanlığı görevinde başarı dileğinde bulundu. Özaltun, ziyaretinin sonunda günün anısına Vali Erol'a tarihi Eşrefoğlu Camisi'ni yansıtan bir tablo hediye etti. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Murat Özaltun Muammer Erol Beyşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title