Haberler

Konya Türkiye'de Öldürülen Avusturlayı Turistin Cesedi Ülkesine Gönderiliyor Türkiye'de Öldürülen...

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde çalılıkların arasında 49 yaşındaki Ramazan Kaplan ile birlikte öldürülmüş halde cesedi bulunan 52 yaşındaki Avusturyalı Herald Weıb'in cesedi ülkesine gönderiliyor.

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde çalılıkların arasında 49 yaşındaki Ramazan Kaplan ile birlikte öldürülmüş halde cesedi bulunan 52 yaşındaki Avusturyalı Herald Weıb'in cesedi ülkesine gönderiliyor.

Akşehir'in Atakent Beldesi'nde oturan çiftçi İhsan Doğan(37), 21 Ekim pazar günü saat 11.00 sıralarında traktörle bahçesine gittiği sırada Güllü Orman Tokat Mevkiinde çalılıkların arasında elbise olduğunu gördü. Durumdan şüphelenip elbiselere dikkatli bir şekilde bakan Doğan, iki erkek cesedinin olduğunu fark etti. Ardından jandarmaya haber verdi.

Jandarma yaptığı incelemede cesetlerden birinin Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'ne bağlı Dedeçam Beldesi'nde oturan Ramazan Kaplan, diğerinin de 2 Ekim Salı günü Antalya Havalimanından Türkiye'ye giriş yapan Avusturyalı Herald Weıb olduğunu saptadı. Kaplan'ın yakınlarını ulaşan Jandarma, Weıb'ın, Kaplan ile ortak olarak besicilik yapmak için Türkiye'ye geldiğini ve her ikisinin de Akşehir'e satın almak için traktör ve damızlık hayvan araştırmaya gittiğini ama geçen perşembe gününden bu yana haber alamadıklarını belirledi. Kaplan ve Weıb'ın başka bir yerde öldürüldükten sonra cesetlerinin getirilip çalılıklar arasına atılmış olabileceğini tahmin eden jandarma, olayla ilgili çalışma başlattı.

Kaplan ve Weıb'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Akşehir Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Weıb'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından ülkesine gönderiliyor. Akşehir Devlet Hastanesi Morgu'ndan bugün akşam saatlerinde alınan cenaze özel bir şirkete ait cenaze aracına kondu. Weib'ın cenazesinin ilk olarak Avusturya Ankara Büyükelçiliği'ne oradandan uçakla ülkesine gönderileceği belirtildi. Jandarma, cinayetin nasıl işlendiğini belirlemek için ise çalışmasını sürdürüyor.

(

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Kaplan Türkiye Akşehir Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title