Haberler

Konya - Tuhafiyecide Yangın Paniği

Tuhafiyecide yangın paniğiKONYA'da bir tuhafiye dükkanının depo kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Tuhafiyecide yangın paniği

KONYA'da bir tuhafiye dükkanının depo kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Üç kardeşin işlettiği dükkanı saran yangında, mahalle sakinleri iş yerinde bulunan malzemeleri kurtardı. Bazı mahalle sakinleri de dua etti.

Yangın, saat 16.15 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Ferhuniye Mahallesi Ulaşbaba Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre Seyfullah, Uğur ve Havva Akbaş kardeşlerin ortak işlettiği tuhafiye dükkanının arka kısmındaki depo da henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın dükkana sıçrayınca çevreyi duman kapladı. Dumanların arasında kalan Havva Akbaş, sinir krizi geçirirken mahalle sakinleri iş yerinde bulunan malzemeleri yangından kurtarabilmek için büyük çaba sarf etti. İtfaiyenin gelmesiyle yangın kontrol altına alınırken, Akbaş kardeşlerin Suriyeli komşuları da pencerede ellerini açarak dua etti. Polis yangının çıkış sebebini araştırıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title