Haberler

Konya Tramvay Durağında 'Kart Basmama' Kavgası: 2 Ağır Yaralı

Konya'da iki grup arasında tramvay durağı gişelerinde 'kart basmama' meselesi nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi ağır yaralandı.

Konya'da iki grup arasında tramvay durağı gişelerinde 'kart basmama' meselesi nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi ağır yaralandı. Olay, saat 20.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi Aydınlıkevler tramvay durağında meydana geldi. İddiaya göre 17 yaşındaki F.O. ve 22 yaşındaki Oğuz Kaya, gişelerde tramvay kartlarını okutmadan geçmek isteyen kimlikleri henüz belirlenemeyen iki Suriyeliyi 'neden kart basmıyorsunuz?' diyerek uyardı. Suriyelilerinde karşılık vermesi ile iki grup arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada F.O. sırtından, Oğuz Kaya ise karın boşluğundan bıçaklanarak yaralandı. Durakta bekleyen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Durumları ağır olan yaralılardan F.O. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Kaya ise Meram Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi. Polis, eşgalini belirlediği şüphelileri bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selçuklu Konya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title