Haberler

Konya Trafik Polisi, Toplu Taşıma Araçlarına Sivil Binip, Kural Ihlali Yapanlara Ceza Uyguluyor

Trafik polisi, toplu taşıma araçlarına sivil binip, kural ihlali yapanlara ceza uyguluyorKONYA'da trafik polisleri, toplu taşıma araçlarına sivil kıyafetle yolcu gibi binip, trafik kuralı ihlali yapanlara para cezası uyguluyor.

Trafik polisi, toplu taşıma araçlarına sivil binip, kural ihlali yapanlara ceza uyguluyor

KONYA'da trafik polisleri, toplu taşıma araçlarına sivil kıyafetle yolcu gibi binip, trafik kuralı ihlali yapanlara para cezası uyguluyor.

Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir içinde toplu taşıma minibüs, otobüs ve taksilere, sivil kıyafetle yolcu gibi binip, trafik kuralı ihlali yapanları tek tek belirliyor. Ardından ihlali gerçekleştiren sürücüler, uygulama noktasında durdurulup, sivil kıyafetli polisin belirlediği ihlaller üzerinden gerekli para cezası uygulanıyor. Kampüs- Alaaddin hattındaki bir minibüse yolcu gibi binen sivil kıyafetli polis, sürücünün cep telefonuyla konuştuğunu, kırmızı ışık ihlal yaptığı, fazla yolcu bindirdiğini belirleyip, sürücüye toplamda 376 lira para cezası uyguladı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri, uygulamanın farklı güzergahlarda sürekli uygulanacağını belirtti.

(

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title