Haberler

Konya - Tır'ın Dorsesinde 40 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Konya'da polis, TIR'a yaptığı operasyonda dorse kısmında paletler altına zulalanmış 40 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Konya'da polis, TIR'a yaptığı operasyonda dorse kısmında paletler altına zulalanmış 40 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücüdale Şube Müdürlüğü ekipleri Van'dan yola çıkarak Konya'ya gümrük kaçağı sigara getireceği bilgisini aldığı 27 LZ 247 plakalı TIR'ı takibe aldı. Ekipler Adana yolundan gelen TIR'ı şehir merkezi girişinde durdurdu. Yapılan operasyonda sürücü Murat A. (37) gözaltına alındı. Ekiplerin TIR'ın dorsesinde yaptığı aramada ise paletler altına zulalanmış 40 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Emniyete götürülüp sorgulanan TIR şoförü Murat A. polise verdiği ilk ifadesinde "Sigaraları Van'dan aldım. TIR'ın borcu vardı. Onu ödeyebilmek için bu işe girdim" dediği öğrenildi. Murat A.'nın daha öncede gümrük kaçağı sigara ile yakalandığı ve para cezasına çarptırıldığı öğrenildi. TIR'a ve sigaralara el konulurken, Murat A. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title