Haberler

Konya Şoförler Odası Başkanı Can'dan Başkan Kale'ye Ziyaret

Konya Şoför Nakliyeci ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Can, Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale'yi ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarete Cihanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Belgin ve Cihanbeyli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ekinci'de katıldı. Konya Sivil Toplum Kuruluşları olarak Başkan Kale'nin her zaman yanında olduklarını ifade eden Konya Şoför Nakliyeci ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Can, "Biz geçte olsa başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ben de eski bir Cihanbeylili sayılırım. Daha önceki yıllarda Cihanbeyli mahpuz kaderine terkedilmiş gelişmelere ayak uyduramamış bir ilçeydi. Yerel seçilerden sonra yaklaşık 8 ay gibi kısa bir sürede başkanımız Mehmet Kale'nin gelmesi ile Cihanbeyli ilçesinin gelişiminde gözle görülür bir değişim olduğunu gördük. Biz burada yeni bir Cihanbeyli gördük" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale ise, "Çalışma ve hizmet anlayışımızda 'ben' değil, 'biz' anlayışı vardır. Cihanbeyli insanının, vatandaşımızın mutluluğu için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Tek taşla duvar olunmaz. Birlik ve beraberlik içerisinde durmadan, yorulmadan ilçemize hizmet ediyoruz. İlçemizin en ücra köşelerine bile hizmet veriyoruz" diye konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Kale, Konya Şoför, Nakliyeci ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Can'a teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kale Cihanbeyli Kemal Can Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title