Haberler

Konya Smmm Odasında Torba Yasa Semineri

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası eğitim faaliyetleri kapsamında gerçekleştirdiği seminerlerine, "6552 Sayılı Torba Yasa'da Vergi ve Sosyal Güvenlik konuları" semineri ile devam edildi.

Konya Vergi Dairesi Başkanlığı ve Konya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirilen eğitim seminerine çok sayıda oda üyesi ve stajyeri katıldı.

Bilgilendirme semineri açılışında konuşan Konya SMMM Odası Başkanı İsmail Turan, yeni çıkarılan yasanın meslektaşlarını yakından ilgilendirdiğini ifade etti. Turan, "Meslektaşlarımızın güncel konularda bilgilendirilmesi yönünde çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle meslektaşlarımızı ve mükellefleri yakından ilgilendiren 6552 Sayılı Torba Yasa'da Vergi ve Sosyal Güvenlik konularını bugün işleme fırsatı bulacağız. Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver ve Konya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz Bey'e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Torba Yasa da vergi ve sosyal güvenlik konularını birinci ağızdan dinleme fırsatı bulacağız" şeklinde konuştu.

SGK Konya İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz, Torba Yasadaki başvurularda herhangi bir sıkışıklık olmaması için gerekli bölümlerin oluşturulduğu ve başvuru yapanlara en iyi şekilde hizmetin verildiğini belirtti.

Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver ise Torba Yasa ile ilgili başvuruların internet üzerinden de yapılabildiğini ve bu yolla yapılan başvuruların kırtasiye tüketiminin önüne geçtiğini belirtti. Ayrıca başvurularda tüm borçlar ve kısmi borçlar gibi seçeneklerin olduğunu belirten Ünver, mükelleflerin tüm borçları yapılandırma kapsamına almasının ileride kendilerine fayda sağlayacağını söyledi.

Açılış konuşmaları sonrasında Konya SGK İl Müdürlüğü ve Konya Vergi Dairesi tarafından Torba Yasadaki düzenlemeler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Öte yandan internetten canlı yayınlanan bilgilendirme semineri Türkiye genelinden yaklaşık 9 bin tekil ziyaretçi alarak bugüne kadar en fazla izlenen yayın oldu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu İsmail Turan Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title