Haberler

Konya - Simitçiye Çarparak Ölümüne Sebep Olan ve Kaçan Sürücü, Ehliyetsiz Özel Güvenlik Görevlisi...

Simitçiye çarparak ölümüne sebep olan ve kaçan sürücü, ehliyetsiz özel güvenlik görevlisi çıktı KONYA'da 3 gün önce 51 yaşındaki simitçi Muhittin Yılmaz'a hafif ticari aracı ile çarpıp kaçan özel güvenlik görevlisi 27 yaşındaki Mustafa T., güvenlik kamelarında yapılan incelemesi sonucu tespit edilerek polis tarafından saklandığı evde yakalandı.

Simitçiye çarparak ölümüne sebep olan ve kaçan sürücü, ehliyetsiz özel güvenlik görevlisi çıktı

KONYA'da 3 gün önce 51 yaşındaki simitçi Muhittin Yılmaz'a hafif ticari aracı ile çarpıp kaçan özel güvenlik görevlisi 27 yaşındaki Mustafa T., güvenlik kamelarında yapılan incelemesi sonucu tespit edilerek polis tarafından saklandığı evde yakalandı. Ehliyetsiz olduğu belirlenen Muhittin Yılmaz, polise verdiği ifadede simitçinin biranda önüne çıktığını, çarptıktan sonra da korkarak kaçtığını söyledi.

Kaza, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 05.30 sıralarında merkez Karatay İlçesi Cemil Çiçek Caddesi'nde meydana geldi. Bir bankadan emekli olan ve adliye binası önünde seyyar çay ve simit satan Muhittin Yılmaz, 3 tekerlekli bisikletiyle adliye önüne gitmek için yola çıktı. Adliye binasına yaklaşık 800 metre kala Yılmaz'ın kullandığı 3 tekerlekli bisiklete sürücü ve plakası belirlenemeyen araç çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yere savrulan Yılmaz, devrilen bisikletinin yanında öldü. Etrafa savrulan simit, poğaça ve madeni paralar polis, tarafından toplayıp bir poşete konuldu.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan sürücü ve aracın plakasını belirlemek için çalışma başlattı. Kazanın olduğu cadde üzerinde 20 iş yerinin güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, kazanın gerçekleştiği saatte caddeden özel güvenlik şirketine ait bir aracın ön camı kırık şekilde geçtiğini belirledi. Şirketle irtibata geçen ekipler, o saatlerde aracın güvenlik görevlisi Mustafa T., de olduğunu tespit etti. Mustafa T.,'nin evinin etrafında araştırma yapan polis, şüphelinin kullandığı aracı oturduğu eve yakın bir sitenin bahçesinde buldu. Evinde gözaltına alınan ve ehliyeti olmadığı belirlenen Mustafa T., suçunu itiraf ederken, "Bir anda önüme çıktı ve çarptım. Kafasında çok kan akınca korkup kaçtım" dediği öğrenildi".

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhittin Yılmaz Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title