Haberler

Konya Seyir Halindeki Kamyonun Üzerine Beton Aydınlatma Direği Devrildi

Seyir halindeki kamyonun üzerine beton aydınlatma direği devrildiKonya'da seyir halindeki büyükbaş hayvan yüklü kamyonun üzerine dün dikildiği öğrenilen orta refüjdeki beton aydınlatma direğinin devrildi.

Seyir halindeki kamyonun üzerine beton aydınlatma direği devrildi

Konya'da seyir halindeki büyükbaş hayvan yüklü kamyonun üzerine dün dikildiği öğrenilen orta refüjdeki beton aydınlatma direğinin devrildi. Sürücü Mehmet Canbaz'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yan yatan kamyon 50 metre sürüklendi. Sürücü Mehmet Canbaz ve oğlu Şahin Canbaz kazayı şans eseri yara almadan atlattı.

Kaza, saat 04.30 sıralarında Konya- Karaman karayolu Hadimi Parkı önünde meydana geldi. Besicilik yapan 50 yaşındaki Mehmet Canbaz iddiaya göre, idaresinde 42 CNB 99 plakalı kamyon ile seyir halinde iken 15 büyükbaş hayvan yüklü kamyonun üzerine orda refüjde bulunan ve dün dikildiği öğrenilen beton aydınlatma direği devrildi. Direğin devrilmesi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden Canbaz idaresindeki kamyon yan yatarak 50 metre sürüklendi. Sürücü Mehmet Canbaz ve araçtaki oğlu Şahin Canbaz kazayı şans eseri yara almadan atlattı. Yan yatan kamyonun içinde kalan hayvanlar, olay yerine çağırılan başka bir kamyona nakledildi. Kazada hiçbir hayvanın telef olmadığı öğrenildi.

DİREK DÜŞÜNCE KONTROLÜMÜ KAYBETTİM

Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Mehmet Canbaz kazayı şöyle anlattı:

"Kadınhanı ilçesindeki hayvan pazarına gidiyorduk. Seyir halindeyken birden üzerimize direk devrildi. Ben zaten ondan sonra hakimiyetimi kaybettim ve kamyon yan yatıp sürüklendi. Bu direk bir otomobilin üzerine devrilseydi hepsi ölürdü." dedi. Kazadan önce direğin yamuk olduğunu gördüğünü ileri süren bir vatandaş ise ?"Ben sabah namazından gelirken direğin yamuk olduğunu fark ettim. Eve gidip yetkilileri arayıncaya kadar direk kamyonun üzerine devrilip kazaya neden olmuş" dedi. Kazayı görüp olay yerine gelen başka bir vatandaşın ise kazadan yaklaşık 10 dakika önce cep telefonu ile çektiği ve direğin yamuk olduğunu gösteren fotoğraf büyük dikkat çekti.

Olay yerinde inceleme yapan polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karaman Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title