Haberler

Konya Serinlemek İçin Sulama Kanalına Giren Afgan Tarım İşçisi, Boğuldu

Serinlemek için sulama kanalına giren Afgan tarım işçisi, boğulduKonya'da serinlemek için 5 metre derinliğindeki Hotamış Baraj Gölü sulama kanalına giren Afganistan uyruklu isminin Ziya olduğu öğrenilen 25 yaşındaki tarım işçisi gözden kayboldu.

Serinlemek için sulama kanalına giren Afgan tarım işçisi, boğuldu

Konya'da serinlemek için 5 metre derinliğindeki Hotamış Baraj Gölü sulama kanalına giren Afganistan uyruklu isminin Ziya olduğu öğrenilen 25 yaşındaki tarım işçisi gözden kayboldu. İtfaiye dalgıçları ve AFAD ekipleri kaybolan gencin cesedini 3 saatlik arama sonucu sudan çıkardı.

Olay, Çumra İlçesi Türkmen Karahüyük Mahallesi yakınlarında bulunan Hotamış Baraj Gölü sulama kanalında meydana geldi. İddiaya göre Afganistan uyruklu isminin Ziya olduğu öğrenilen tarım işçisi serinlemek için 5 metre derinliğindeki sulama kanalına girdi. Bir süre sonra gözden kaybolan tarım işçisinin arkadaşları durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine çağırılan Konya İtfaiyesi dalgıçları ve AFAD ekipleri yaklaşık 3 saat sonra Ziya'nın cansız bedenine ulaştı. Afganlı tarım işçisinin cesedi Çumra Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Afganistan Hotamış Çumra Konya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title