Haberler

Konya Şehit Yüzbaşı?nın Ailesi Konya?da Yaşıyor

Şehit Yüzbaşı'nın ailesi Konya'da yaşıyorHasan DÖNMEZ/ KONYA, (DHA) ? MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Yüzbaşı Alper Kalem'in Konya'da askeri lojmanda kalan eşine, acı haber bildirildi.

Şehit Yüzbaşı'nın ailesi Konya'da yaşıyor

Hasan DÖNMEZ/ KONYA, (DHA) ? MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Yüzbaşı Alper Kalem'in Konya'da askeri lojmanda kalan eşine, acı haber bildirildi.

Bir süre önce Konya'da görev yapan ve daha sonra tayin olduğu Kayseri'den Mardin'in Nusaybin İlçesine geçici olarak görevlendirilen Amasyalı şehit Yüzbaşı Alper Kalem'in eşi ve çocukları Konya'da yaşıyor. Aslen Amasyalı olan şehit Yüzbaşı Alper Kalem'in eşi Elif Kalem ve çocukları 10 yaşında Ilgın ve 6 aylık Almina ile birlikte kaldığı Konya'nın merkez Meram İlçesi Orgeneral Tural Mahallesi'nde bulunan askeri lojmandaki evine şehit ateşi düştü. Kalem'in şehit olduğu haberi askeri yetkililer tarafından ailesine bildirildi. Lojmanların bulunduğu bölgeye basın mensupları alınmazken, şehit yüzbaşının eşi, çocukları, kayınpeder ve kayınvalidesinin lojmanda kaldığı öğrenildi. Lojmanın kapısının önünde de bir ambulans hazır bekletildi. Şehit Yüzbaşı Alper Kalem'in Konya'daki ailesinin askeri tören için uçakla Mardin'e gideceği öğrenildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nusaybin Kayseri Mardin Konya Politika Güncel Haberler

title