Haberler

Konya Pomem'de Mezuniyet Sevinci

Konya Polis Meslek Eğitim Merkezi, 14. dönem mezunlarını verdi.

Konya Polis Meslek Eğitim Merkezi, 14. dönem mezunlarını verdi.

Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezinde düzenlenen törende, 380 polis adayı mezun olarak yemin etti.

Merkezin Müdürü Ali Kurbi, 384 öğrenci ile 26 Ocak 2015'de başladıkları eğitim ve öğretimde 6 aylık süreyi tamamlayan 380 öğrenciyi, 56 ile başarı sırasına göre açık kura yöntemi ile göndereceklerini söyledi.

Eğitim ve öğretim sürecinde öğrencilere temel hukuk bilgileri, pratik ve teorik silah atış bilgileri, ileri sürüş teknikleri, toplumsal olaylara müdahale, trafik düzenleme ve denetleme, on parmak klavye, mesleki yazışma, halkla iletişim konularında eğitim verdiklerini dile getiren Kurbi, "Biz, dersine iyi çalışmış, ne yapacağını bilen, hukukun temel ilkelerini özümsemiş, milli ve ahlaki değerlere sahip, kendini devamlı geliştiren ve yenileyen, devletine ve yasalara koşulsuz sadakat ile bağlı polis memurlarını emniyet teşkilatının kadrolarına göndermenin mutluluk ve hazzını yaşıyoruz" diye konuştu.

Dönem birincisi Rıfat Şencan'ın, mezun öğrenciler adına yaş kütüğüne plaket çaktığı tören, yemin töreni ile sona erdi.

Mezuniyet törenine Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Halkapınar Kaymakamı Erdal Çetinbaş, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yağmur, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Efe, kurum ve kuruluşların yöneticileri ile polis adaylarının aileleri katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Halkapınar Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title