Haberler

Konya Polisine Kafe Araç

Konya’da görev başındaki polis memurlarına hizmet verecek seyyar kafe araç törenle hizmete girdi.

Konya'da görev başındaki polis memurlarına hizmet verecek seyyar kafe araç törenle hizmete girdi.

Konya Emniyet Müdürlüğü'nün 'Hizmet Sizden İkram Bizden' sloganıyla gerçekleştirdiği proje kapsamında görev başındaki polis memurlarına hizmet verecek seyyar kafe araç törenle hizmete girdi. Köprübaşı Polis Merkezi'nde yapılan törene Konya Valisi Muammer Erol, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve davetliler katıldı. Vali Erol yaptığı konuşmada, emniyet mensupların 24 saat aralıksız çalışarak vatandaşa hizmet ettiğini hatırlatarak, "Bu faaliyet nedeniyle Konya Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum. Marifet iltifata tabii. Bu kadar emek veren arkadaşlarımızı bir şekilde arazide de sahiplenmek, yanında, yakınında olduğunu, üst amirlerinin onlarla birlikte olduğunu göstermek adına ve onların daha iyi görev yapmaları adına akla gelen düşünülen ne güzellik varsa yapmaktan çekinilmeyeceği mesajını da verdiği için biz de bunu devam ettireceğiz, dileriz ki örnek olur. Başka yerlerde de yapılır" dedi.

Konya İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ise, zor şartlarda çalışan meslektaşlarına katkıda bulunmak için kafe araç projesini hayata geçirdiklerini söyledi. Demir, "Hizmet sizden ikram bizden kampanyası ile yeni bir araç dizaynla edildi. Bu araç görev başındaki meslektaşlarıma kış aylarında sıcak içecek, yaz aylarında da soğuk içecek ikramı yapacak. Amacımız, görev başındaki arkadaşlarımıza hatırlandığını ve bu kurumun bir parçası olduğunu hatırlatmak" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Erol ve İl Emniyet Müdürü Demir, görevli polislere ilk içecek ikramını yaparak hizmeti başlattı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muammer Erol Mevlüt Demir Köprübaşı Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title