Haberler

Konya'da Park Halindeki 2 Araç Kundaklandı

Güncelleme:

Konya'da park halindeki 2 araç kimliği henüz tespit edilemeyen kişiler tarafından kundaklandı. İtfaiyenin müdahale ettiği yangın sonrası araçlar kullanılamaz hale geldi.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde sabaha karşı 2 araç, üzerlerine yanıcı madde dökülerek ateşe verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Araçlar olay sonrası kullanılamaz hale geldi.

YANGINI GÖREN VATANDAŞLAR İTFAİYEYE HABER VERDİ

Konya'nın Selçuklu ilçesinde saat 04.00 sıralarında park halinde bulunan bir firmaya ait 06 ADR 852 plakalı hafif ticari araç ile Ramazan Ceylanoğlu'na ait 42 DCR 53 plakalı otomobil kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce üzerlerine yanıcı madde dökülerek yakıldı. Yangınları gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Motor kısmından yanan her iki araç itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü. Yangın sonrası araçlar kullanılamaz hale geldi.

POLİS BÖLGEYİ ÇEMBERE ALDI

Vatandaşların şüpheli iki kişiyi gördüklerini belirtmesi üzerine polis, bölgeyi çember içine aldı. Ekipler şüpheli gördükleri araç ve kişiler üzerinde inceleme yaptı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Malazgirt Selçuklu 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title