Haberler

Konya Oksijen Tüpüne Bağlı Zihinsel Engelli Çocuk Evde Çıkan Yangında Öldü

Oksijen tüpüne bağlı zihinsel engelli çocuk evde çıkan yangında öldü KONYA'nın Seydişehir İlçesi'nde 2 katlı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında oksijen tüpüne bağlı yaşayan zihinsel engelli 12 yaşındaki Dilara Koçak yanarak can verdi.

Oksijen tüpüne bağlı zihinsel engelli çocuk evde çıkan yangında öldü

KONYA'nın Seydişehir İlçesi'nde 2 katlı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında oksijen tüpüne bağlı yaşayan zihinsel engelli 12 yaşındaki Dilara Koçak yanarak can verdi.

Olay saat16: 00 sıralarında Değirmenci Mahallesi 907 sokaktaki iki katlı evde meydana geldi. İddiaya göre ev hanımı 30 yaşındaki Güldane Koçak, nefes alma ve yutma problemi olduğu için oksijen tüpüne bağlı olarak yaşamını sürdüren zihinsel engelli kızı 12 yaşındaki Dilara Koçak'ı evde bırakarak komşusuna gitti. Bir süre sonra Dilara Koçak'ın bulunduğu birinci kattaki odada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Alevler odanın tamamını sararken yükselen dumanı gören anne Güldane Koçak eve koştu. Ancak alevlerden dolayı içeriye gidemedi. İhbar sonrası kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Odaya giren ekipler tarafından vücudunun büyük kısmı yanmış halde çıkartılan Dilara Koçak, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Yangında küçük kızın kullandığı oksijen tüpünün de patladığı belirlendi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Dilara Koçak Seydişehir 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title