Haberler

Konya, Oıcc Dijital Etkileşim Komitesi Başkanı Oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatı (OICC)’nın Yönetim Kurulu ve İşbirliği Fonu ile 4. Dijital Etkileşim Komitesi Toplantısı’nda Dijital Etkileşim Komitesi Başkanlığı Konya’ya geçti.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatı (OICC)'nın Yönetim Kurulu ve İşbirliği Fonu ile 4. Dijital Etkileşim Komitesi Toplantısı'nda Dijital Etkileşim Komitesi Başkanlığı Konya'ya geçti.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatı'nın 30. Yönetim Kurulu ve İşbirliği Fonu ile 4. Dijital Etkileşim Komitesi Toplantısı kapsamında belediyelerin akıllı uygulamaları masaya yatırıldı. Dünyadan ve Türkiye'den çeşitli şehirlerin belediye başkanları ile yöneticilerinin katıldığı toplantılar kapsamında gerçekleşen 4. Dijital Etkileşim Komitesi Toplantısı'na OICC Yönetimsel İlişkiler Direktörü Velid Mahmud, Mekke, Medine, Riyad, Umman Maskat Belediyelerinden yöneticiler ile Konya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Yaşar İncikli katıldı. Komite kararlarının takibi ve uygulanması amacıyla eylem planının oluşturulduğu toplantıda belediyelerin yürüttüğü projelerle ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Mekke Belediyesi'nin Akıllı Şehir Vizyonu, Maskat Belediyesi'nin Modern Veri Merkezi hakkında sunum yaptığı toplantıda Konya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'ye örnek olan Akıllı Ulaşım Sistemleri ve Teknolojik Belediyecilik hizmetleri ile Coğrafi Bilgi Sistemi ile ilgili sunum yaptı. OICC'nin 2016 yılındaki konferansına ev sahipliği yapacak olan Konya, OICC Dönem Başkanlığı ile Dijital Etkileşim Komitesi Başkanlığı'na geçti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Mekke Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title