Haberler

Konya'nın Doğal Güzellikleri Fotoğraflandı

Konya Büyükşehir Belediyesine bağlı KOMEK bünyesinde fotoğrafçılık eğitimi alan 200 öğrenci, kentin doğal güzelliklerini fotoğrafladı.

Konya Büyükşehir Belediyesine bağlı KOMEK bünyesinde fotoğrafçılık eğitimi alan 200 öğrenci, kentin doğal güzelliklerini fotoğrafladı.

KOMEK fotoğrafçılık kursuna giden öğrencileri, fotoğraf öğretmenlerinin gözetiminde, örnek çekim, teorik bilgilendirme ve pratik çekim yaparak güzellikleri fotoğraf karelerine yansıtmaya çalıştı.

Fotoğraf Eğitmeni Galip Türkmen, yaptığı açıklamada, etkinliğe Konya, Karapınar, Beyşehir ve Ereğli KOMEK fotoğraf kursiyerlerinin katıldığını belirterek, yapılan gezilerle kursiyerlerin uygulamalı bilgilendirildiğini söyledi.

Çok yetenekli kursiyerlerinin olduğunu belirten Türkmen, "Gittiğimizi her yöreyi fotoğrafladığımız gibi o bölgenin de tanıtımını yapıyoruz. Konya'nın güzelliklerini ortaya çıkarıyoruz" dedi.

Kursiyerler, İsmil lale tarlaları, Karapınar erozyon sahası, Meke ve Acıgöl de fotoğraf çalışması yaptı. Meke Gölü'nde gün batımı fotoğraflayan kursiyerler, Cumhuriyet Meydanı'nda çelik yünü ve uzun pozlama çalışması yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Karapınar Beyşehir Ereğli Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title