Haberler

Konya Nakil Olmak İstemeyen Mahkumlar Cezaevinde Yangın Çıkardı

Nakil olmak istemeyen mahkumlar cezaevinde yangın çıkardıKonya E Tipi Kapalı Cezaevi içerisinde adli suçlardan hüküm giyen 7 mahkum, başka bir cezaevine nakil olmak istememeleri üzerine kavga çıkardı.

Nakil olmak istemeyen mahkumlar cezaevinde yangın çıkardı

Konya E Tipi Kapalı Cezaevi içerisinde adli suçlardan hüküm giyen 7 mahkum, başka bir cezaevine nakil olmak istememeleri üzerine kavga çıkardı. Mahkumlar kavga sırasında yatakları ateşe verirken, cezaevine önüne çok sayıda polis ve TOMA sevk edildi.

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Karatay ilçesinde bulunan Konya E Tipi Kapalı Cezaevi'nde meydana geldi. İddiaya göre adli suçlardan hüküm giyen 7 mahkum, başka bir cezaevine nakil olmak istemedikleri için kavga çıkardı. Mahkumlar kavga esnasında yatakları ateşe verdi. Cezaevinde görevli jandarma ekipleri olaya müdahale ederek kavgayı ayırdı. Yangın ise olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kısa sürede söndülerek kontrol altına alındı. Kavga esnasında herhangi bir yaralanma olayının yaşanmadığı belirtildi. Cezaevine önüne olayların büyüme ihtimaline karşın çok sayıda çevik kuvvet ekibi ile TOMA sevk edildi. Sağlık kontrolünden geçirilen mahkumların sorguları sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title