Haberler

Konya - Marketten Çikolata Çalan Hırsızlar Suçüstü Yakalandı

Marketten çikolata çalan hırsızlar suçüstü yakalandıKONYA'da bir marketin camını kırıp, içeri girerek çikolata çalan iki şüpheli polis tarafından suçüstü yakalandı.

Marketten çikolata çalan hırsızlar suçüstü yakalandı

KONYA'da bir marketin camını kırıp, içeri girerek çikolata çalan iki şüpheli polis tarafından suçüstü yakalandı.

Olay, gece saat 02.25 sıralarında merkez Karatay ilçesi Akifpaşa Mahallesi Kahraman Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. İsmet Karakara'ya ait marketin camını tekme atarak kıran iki şüpheli içeri girdi. Şüphelileri gören bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, 19 yaşındaki Ali T. ve 17 yaşındaki S.G.'yi market içerisinde suçüstü yakaladı. Gözaltına alınarak Hırsızlık Büro Amirliği'ne götürülen şüphelilerin işyerine gündüz müşteri gibi gelip keşif yaptıkları öğrenildi. Şüphelilerin burada yapılan üst aramasında 6 adet çikolata bulunduğu belirtildi. Çeşitli suçlardan poliste suç kaydı bulunan şüphelilerden Ali T.'nin aranmasının da olduğu öğrenildi.

Şüphelilerin polisteki sorgusu sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karatay 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title