Haberler

Konya - Kontrolden Çıkan Otomobil, Kaldırımdaki Bisikletlilere Çarptı: 1 Ölü, 5 Yaralı

Kontrolden çıkan otomobil, kaldırımdaki bisikletlilere çarptı: 1 ölü, 5 yaralıKONYA'da kontrolden çıkan otomobilin kaldırımda bekleyen elektrikli bisikletlere çarpması sonucu 14 yaşındaki Berat Bıyıkoğlu öldü, 5 kişi de yaralandı.

Kontrolden çıkan otomobil, kaldırımdaki bisikletlilere çarptı: 1 ölü, 5 yaralı

KONYA'da kontrolden çıkan otomobilin kaldırımda bekleyen elektrikli bisikletlere çarpması sonucu 14 yaşındaki Berat Bıyıkoğlu öldü, 5 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 21.45 sıralarında merkez Meram ilçesi Beyşehir Caddesi'nde meydana geldi. Beyşehir Caddesi'nden kent merkezine giden 22 yaşındaki Serdar Bilen yönetimindeki 42 CBY 75 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak kaldırımda duran elektrikli bisiklet kullanan 3 kişiye çarptı. Otomobil daha sonra refüje çarpıp takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Bilen'in yanı sıra bisikletlerde bulunan Berat Bıyıkoğlu, amca çocukları 18 yaşındaki Ekrem Bıyıkoğlu, 14 yaşındaki Meriç Bıyıkoğlu ile 17 yaşındaki Mustafa Bıyıkoğlu ve 15 yaşındaki Celal Turgut yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler yapılan müdahele sonrası Berat Bıyıkoğlu'nun öldüğünü belirledi. Diğer yaralılar ise ambulanslarla kent merkezindeki farklı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan bazılarının hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beyşehir Meram 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title