Haberler

Konya, Karaman Oda ve Borsa Başkanları Konya'da Buluştu

Konya-Karaman oda ve borsa başkanları Konya’da bir araya geldi.

Konya- Karaman oda ve borsa başkanları Konya'da bir araya geldi.

Konya Sanayi Odası (KSO)'nın ev sahipliğinde gerçekleşen başkanlar toplantısına Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altunyaldız da katıldı. KOS Lezzet Sofrası'nda birlikte iftar yapan Konya- Karaman'daki oda ve borsa başkanları birlik ve beraberlik mesajı verirken, Konya Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü, bu tür toplantıların odalar arasındaki dayanışmayı artırması açısından önemli olduğunu söyledi.

Başkan Kütükcü, Konya ve Karaman'ın Türkiye'de en düşük işsizliğe sahip iki şehir olduğunu, bölge ekonomisinde sevindirici gelişmeler yaşandığını, ancak Türkiye'nin üreten gücü haline gelen bölgenin kazanımlarını artırmak için atılması gereken adımlar da olduğunu söyledi. Kütükcü, ayrıca Konya- Karaman bölgesinin ihracatını daha yüksek seviyelere taşımak için özel çalışmalar yapılması gerektiğini ifade etti.

"SANAYİCİLER TÜRKİYE'Yİ BÜYÜTÜYOR"

Oda ve borsa başkanları ile sohbet eden Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altunyaldız ise, memnuniyetini dile getirerek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Sanayici ve işadamlarının üreterek, ihracat yaparak, istihdam sağlayarak Türkiye'yi büyüttüklerini ifade eden Altunyaldız, Ramazan ayının önemine dikkat çekti.

Konya Ticaret Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öztürk ve Konya Ticaret Borsası Başkanı Muhammet Uğur Kaleli'nin de bulunduğu toplantıya Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Beyşehir Ticaret Odası, Cihanbeyli Ticaret Borsası, Çumra Ticaret Odası, Doğanhisar Ticaret Odası, Ereğli Ticaret Borsası, Ilgın Ticaret Odası, Ilgın Ticaret Borsası, Karaman Ticaret Borsası, Karapınar Ticaret Borsası, Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanları ile meclis başkanları katıldı.

Toplantının sonunda oda ve borsa başkanları ile meclis başkanları toplu fotoğraf çektirdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Ziya Altunyaldız Türkiye Karaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title