Haberler

Konya İntihar İçin Caminin Çatısına Çıktı, Sonra Darbeyi Protesto Etti

Konya'da atlayıp, intihar etmek için caminin çatısına çıktığı iddia edilen 0.73 promil alkollü olan 37 yaşındaki Mehmet M., darbe girişimini protesto ettiğini söyledi.

Konya'da atlayıp, intihar etmek için caminin çatısına çıktığı iddia edilen 0.73 promil alkollü olan 37 yaşındaki Mehmet M., darbe girişimini protesto ettiğini söyledi. İkna edilip aşağı indirilen Mehmet M. tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olay, saat 03.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Sultanşah Caddesi üzerinde bulunan Hacıveyiszade Camii'nde meydana geldi. Caminin çatısına çıkan Mehmet M., iddiaya göre intihar etmek istedi. Durumu fark eden çevredekiler polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, Mehmet M.'yi ikna etmeye çalıştı. Bu sırada çağrılan itfaiye ve sağlık görevlileri de hazırda bekledi. Polisin ikna etme çalışması sürdüğü sırada, aşağıda gazetecileri fark eden Mehmet M. gazetecileri çağrıp, kendisini kameraya kayıt etmesini istedi. Darbe girişimini protesto etmek için çıktığını ileri süren Mehmet M. "Ben buraya vatanım için çıktım. Demokrasi için çıktım. Devletimi, milletimizi sevdiğim için çıktım. Tayyip Erdoğan'ı sevdiğim için çıktım. İdam istiyorum. Tek isteğim bu.Tayyip Erdoğan benim babam. Bu darbecileri assın. Benim bi hatam olduysa benide assın." dedi. Gazetecilerin, "İnersen röportaj yapacağız" teklifi üzerine ikna olan Mehmet M. aşağı indi. Hazırda bekletilen sağlık görevlilerinde tedavisi yapılan ve 0.73 promil alkollü olduğu tespit edilen Mehmet M. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selçuklu Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title