Haberler

Konya - İnşaat Çöktü: 1 Ölü, 1 Yaralı

İnşaat çöktü: 1 ölü, 1 yaralıKONYA'da yapımı devam eden bir vakfa ait imam hatip ve hafızlık okulu inşaatında beton döküldüğü sırada tahta kalıpların çökmesi sonucu, göçük altında kalan Suriye uyruklu 26 yaşındaki Ali Muhammed, yaşamını yitirdi.

İnşaat çöktü: 1 ölü, 1 yaralı

KONYA'da yapımı devam eden bir vakfa ait imam hatip ve hafızlık okulu inşaatında beton döküldüğü sırada tahta kalıpların çökmesi sonucu, göçük altında kalan Suriye uyruklu 26 yaşındaki Ali Muhammed, yaşamını yitirdi. Çökme sırasında binadan atlayıp kurtulan ve yaralan 21 yaşındaki Murat Ilgar da, yaralandı.

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Lalebahçe Mahallesi Hatıp Caddesi'nde Fatih Kültür Eğitim Vakfı Mustafa İlboğa Yatılı İmam Hatip ve Hafızlık Okulu inşaatında meydana geldi. İnşaatın 1'inci katının betonu döküldüğü sırada, tahta kalıplar çöktü. Bunun üzerine işçilerden bazıları çevreye kaçıp kurtuldu. Durumun polise bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda, polis, itfaiye, ambulans, AFAD ve UMKE ekibi sevk edildi. Çökme sırasında kurtulmak için binadan atlayan Murat Ilgar, yaralandı. Ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ilgar'ın, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Enkaz altında kalan Ali Muhammed de ekiplerin çalışması sonucu göçükten çıkartıldı. Sağlık görevlileri yaptığı incelemede Ali Muhammed'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suriye Meram 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title